top of page

Our new and enhanced class timetable from Monday 27th July featuring 39 Classes, including 6 Kids Classes and 5 Classes which will remain online over Zoom.

* Hybrid means you can do the class 

online or at the gym.

For live-streamed classes: 

Zoom ID: 283-932-8314,

Zoom password: smbc12

Monday
TIME
SESSION
WITH
6.00am
BJJ GI Intermediate
Simon
5.00pm
England Boxing Class
Zoran
5.15pm
Junior BJJ GI
Simon
6.00pm
BJJ GI Intermediate
Simon
6.00pm
Kettlebells
Rosie
7.00pm
Submission Grappling Advanced/Competition (90 minutes)
Simon
7.30pm
Boxing Squad
Joe
7.30pm
Bootcamp
Stano
8.30pm
Open Mat
Simon
Tuesday
TIME
SESSION
WITH
6.00am
BJJ GI Intermediate
Simon
7.00am
Boxing Squad
John
4.30pm
Kids Boxing 8-12 years
Rachel
5.15pm
Kids Boxing 13-16 years
Rachel
6.00pm
BJJ GI Fundamentals
Simon
6.00pm
K1 Kickboxing
Andy
7.00pm
Strength Training
Andy
7.00pm
BJJ GI Advanced/Competition (90 minutes)
Simon
7.30pm
Boxing Squad
Joe
8.30pm
Open Mat
Simon
Wednesday
TIME
SESSION
WITH
6.00am
Submission Grappling Advanced/Competition (60 minutes)
Simon
10.30am
Affiliate Pro Training
Simon
5.00pm
Sport England Amateur Boxing Class
Coach
5.00pm
Stretch and Flex
Jeremy
5.15pm
Junior Submission Grappling
Simon
6.00pm
Submission Grappling Fundamentals
Simon
6.00pm
Sweatshop
Coach
7.00pm
Boxing Sparring Club
Joe
7.00pm
Submission Grappling Advanced/Competition (90 minutes)
Simon
8.00pm
Boxing Sparring Club (Invite only)
Joe
8.30pm
Open Mat
Simon
Thursday
TIME
SESSION
WITH
6.00am
BJJ GI Intermediate
Simon
7.00am
Strength & Conditioning
John
5.00pm
Kids Boxing
Rachel
6.00pm
Kettlebells
Rosie - Hybrid
6.00pm
BJJ GI Fundamentals
Simon
6.00pm
Strength Training
Andy
7.00pm
BJJ GI Advanced/Competition (90 minutes)
Simon
7.00pm
K1 Kickboxing
Andy
8.00pm
Boxing Circuits
Stano
8.30pm
Open Mat
Simon
Friday
TIME
SESSION
WITH
6.00am
BJJ GI Intermediate
Simon
12.00pm
BJJ GI Intermediate
Simon
5.00pm
England Boxing (Girls only)
Suzzane
5.15pm
Junior BJJ GI
Simon
6.00pm
England Boxing
Zoran
6.00pm
BJJ GI Intermediate
Simon
7.30pm
Boxing/Core Class
Joe
7.30pm
Submission Grappling Advanced/Competition
Simon
8.30pm
Open Mat
Simon
Saturday
TIME
SESSION
WITH
7.00am
BJJ GI Intermediate
Simon
8.00am
Submission Grappling Advanced/Competition (60 minutes)
Simon
9.00am
BJJ GI Fundamentals (Ladies Only)
Simon
9.00am
Ladies Only Boxing Fitness
Rachel
10.00am
Junior BJJ GI Advanced/Competition
Simon
10.00am
Bootcamp
Stano
11.00am
Kids Boxing
Simon
11.00am
BJJ GI Advanced/Competition (60 minutes)
Simon
1.00pm
K1 Sparring
Andy
Sunday
TIME
SESSION
WITH
9.00am
Submission Grappling Advanced/Competition (90 minutes)
Simon
10.00am
Hangover Smasher
Zoran
bottom of page